Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κυκλοφόρησε το "Χαϊδάρι Σήμερα"...


Αμέσως μετά την κυκλοφορία του 1ου τεύχους (Απριλίου) της 24/7 press κυκλοφόρησε και το τεύχος Μαρτίου της τοπικής εφημερίδας "Χαϊδάρι Σήμερα". Πρώτο θέμα η εγκληματικότητα στο Χαϊδάρι. Ένα πολύ ωραίο θέμα με συνέντευξη του διοικητή του Τ.Α. Χαϊδαρίου, όμως ο τίτλος στην 1η σελίδα δίνει λάθος εντύπωση για το κυρίως θέμα. Τα θέματα είναι και εδώ πολλά, όπως το θέμα για την εφημερία του "Αττικού", για την αποκατάσταση της Μονής Δαφνίου, για τα στρέμματα του στρατοπέδου που δεν έχουν αποδοθεί ακόμα, για την μονάδα ρεύματος της Χαλυβουργικής κλπ...

Μια επισήμανση θα κάνουμε όμως, για κάτι που έπεσε στην αντίληψή μας. Γιατί έχουν μειωθεί οι σελίδες της εφημερίδας; Πάντα ήταν 24, όμως στο προηγούμενο τεύχος ήταν 20 και τώρα έγιναν 16. Ελπίζουμε να είναι προσωρινό και να επανέλθει η εφημερίδα με ακόμα περισσότερες σελίδες, γιατί ο κόσμος πραγματικά "διψάει" για ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο Χαϊδάρι.

2 σχόλια:

  1. Σταυρaκο(τοκουλάκο) (Kosta Katsaboula > fb, News Haidari, 24/7 Press κλπ), Απόστολε (Haidari Press), Γιαννάκη (Katsabourda, 24/7 Press) κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...!!!!!!

    http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw mikrine to filo....h selides pou einai ligoteres mas peiraksan??Paei gia founto

    ΑπάντησηΔιαγραφή