Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Λίγες ώρες έμειναν...


Τρέμετε ανύπαρκτοι!!! Τιποτένιοι και νεόκοποι ερασιτέχνες της επικοινωνίας!!! Που φτιάξατε blog και νομίσατε ότι γίνατε και κάποιοι!!! Που νομίσατε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κόσμο χωρίς να είστε δημοσιογράφοι-επικοινωνιολόγοι-εκδότες-μυστικοσύμβουλοι πρωθυπουργών!!!

Ποσο μικροί και αστείοι είστε...

Λίγες ώρες ακόμη έμειναν για να δείτε το φως σας!!!
Ο γκουρού της επικοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης σας κάνει τη χάρη να σας "ανοίξει" τα μάτια!!! Σε συνεργασία με το μεγαλογιατρό, τον... γόνο, την άνεργη γκόμενα και "πρόθυμους" δελφίνους και από τα δυο στρατόπεδα έρχεται στο διαδίκτυο για να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρατε!!!

Γκουρού, δώσε και σε μας τους ανύπαρκτους τα φώτα σου...

28 σχόλια:

  1. Κόψτε την προπαγάνδα και τα ψευδώνυμα και τα ψεύτικα προφίλ που υποκρίνεστε ότι είστε άλλοι, δηλαδή υπαρκτά πρόσωπα, ειδικά όσοι, όσες και όποιοι, όποιες χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιήσατε με έμμεσο τρόπο το δικό μου υπαρκτό πρόσωπο, γιατί από δω και στο εξής απλώς σας δηλώνω ότι μόλις μπλέξατε... Αυτά!
    Δήμαρχε και Γενικέ, μαζέψτε τους...! Αμέσως, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά για... ΟΛΟΥΣ! Η μ@@@@@α, η πλακίτσα, οι εξυπνακισμοί και η προβοκάτσια... ΤΕΛΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ!!!

    Υ.Γ.: Κι αυτός, ο ΕΔΩ πιο πάνω υπογράφων, ΝΑΙ, είμαι στην ομάδα εργασίας και "κυβερνο-ταξιδιού" του "PRESS it" και (ήμουν και μπορεί να είμαι ξανά) ΕΚΔΟΤΗΣ και (ήμουν, είμαι και πάντα θα είμαι) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και (ήμουν και όποτε θέλω ξανα'μαι) ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και (πάνω απ' όλα, πολύ απλά) ΝΑΙ είμαι ο ΠΑΡΙΣ και περιμένω να ζητήσετε ΑΠΑΝΤΕΣ "ΣΥΓΝΩΜΗ" και αν έχετε σθένος ή θέλετε να διαπιστώσετε ότι όντως είμαι, πάρτε με τηλέφωνο στο κινητό μου να σας το εξηγήσω...! Τα υπόλοιπα, των μεν και των δε, δεν αξίζουν σχολιασμών μου... Η ΣΙΩΠΗ καμιά φορά ΛΕΕΙ πολύ ΒΑΡΙΕΣ και ασήκωτες ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...!
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΜΕΝΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι συγκλονισμένος από τη σιωπή που προέρχεται από ΕΣΕΝΑ.

    Νεκρή μοιάζει καμιά φορά η γλώσσα μου
    οι λέξεις μου δεν βρίσκουν νόημα στον ήχο της σιωπής σου

    Περπατώ και τα λόγια που δεν είπες με συνοδεύουνε
    με πιάνουν από τον ώμο
    γαργαλούν τα αυτιά μου με ένα ψίθυρο
    σα σούρσιμο σκουριασμένης αλυσίδας στο χώμα˙
    γίνονται ήχοι,
    μελωδίες
    χειρονομίες
    γίνονται φως στο φως μιας μέρας που δεν αρκεί
    φωτιές ανάβουνε και καίνε σκιάχτρα στο προαύλιο των ψυχών

    Ίσως αυτό που ήθελες να πεις να το έχεις ήδη πει
    πέρασε όμως χωρίς κανείς να καταλάβει την άναρθρη σιωπή
    ούτε εσυ ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαγασάκο την πάτησες. Τα edit άργησαν. Συστημένα τα υβριστικά σχόλια στον επόμενο φακελο υποψηφιότητας σου για ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από δω και μπρος.
    Για καμαρώστε έναν υποψήφιο Συνήγορο του Δημότη ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένη μου, laurenceofhaidarabia, χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα στη σιωπή... βάζεις και αίσθημα και ποίηση... γιατί θα σου χρειαστεί!
    Από εμένα για... εσένα!
    Πίστεψέ με, εν τέλει, θα σ' αρέσει πολύ!
    Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Και τώρα που το μήνυμα... ελήφθη, laurenceofhaidarabia, Σουστττ!!! ΣΙΩΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από μέρους μου, Π...Κ......... ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!! Όταν θα πρέπει, ίσως μάθεις ποιο πρόσωπο ήμουν... Για το ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ...!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοκοκοκο...έβαλες μυαλό χαζούλη, αλλά είναι αργά.
    Ξαναβάλε υποψηφιότητα τώρα να γελάσουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέπω πάλι άρχισες τα κακαρίσματα... ξέρεις, εσύ, απ' αυτά...!!!!!! Κάθε βράδι και πρωί... και κάθε απόγευμα μετά το αυγό... ως κλώσα!!!!!!
    Εη, ρε, Μαζί μου βάλ΄τα... (όταν μάθεις ποια/ος είμαι να δεις που θα κρυφθείς...) και άσε αυτούς που δεν φταίνε, αλλά σε βολεύει να φταίνε, ώστε να έχεις επικοινωνιακό και πολιτικό αντίπαλο για να κατηγορείς... Κυρίως, όμως, για να δικαιολογείς την ανύπαρκτη "ύπαρξή" σου... Γενικώ(ό)ς και ΕιΔικώς!!!!!!
    Υ.Γ.: Για να υπαχθεί κάποια/ος στην κατηγορία των "χαζών" σημαίνει ότι έχει μεν μυαλό, αλλά λίγο... Έστω κι έτσι!!!!!! Καλύτερα από το τίποτα...!!!!!!!!!!! Τι λέω, όμως? Οι κότες -που κακαρίζουν-, κακαρίζουν επειδή έχουν μυαλό...??? Από συνήθεια κακαρίζουν...!!!!!! Εξάλλου, αυτή είναι η φύση τους...!!!!!!
    ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαζούληηηη... ζήτα πάλι συγνώμη από τον εαυτό σου βρε!
    ΓΡΑΦΙΚΕ ΧΑΖΟΥΛΗΗΗΗ!

    ΥΓ. SCRIPTA MANENT ΧΑΖΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοτούλα, λιγερή και κοτσονάτη, όλο τα ίδια και τα ίδια λες και μας έπρηξες τα @ρΧiΔi@... Άλλαξε ρεπερτόριο... ρε!!!!!! Προβλέψιμε και ξενέρωτε...!!!!!! Όταν καταλάβεις, δηλαδή τότε που θα επιβάλλεται να σου πω ποια/ος ήμουν, δεν θα ξέρεις που να κρυφθείς, όπως και όλες οι κλώσες (άντρες, άνδρες κλπ) που έχετε μαζευτεί εδώ μέσα και εκεί στο ισόγειο και τον 3ο όροφο του πτηνοτροφειακού (μεγάρου) -"καλύτερου"- Χαϊδαρίου... Πως το έκανες; Για ξανακακάρισε, μ' αρέσει...!!!!!! Ωστόσο, έτσι για να ξέρεις... Με αρέσει και βολεύει εκεί που στοχεύεις, γιατί έμαθα ότι θα σε ισοπεδώσει...!!!!!! Εμένα πάλι όχι, γιατί όταν θα μάθει, δεν θα το πειράζει... Θα τον βολεύει...!!!!!!
    Ως τότε: http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/27977_126226964055923_123901794288440_321626_2072352_s.jpg Καλά τα πας... Συνέχισε...!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι ένας στόκος σαν και σένα ζήτησε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών...
    Ο σοφός λαός όμως έδωσε την απάντηση του...

    http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σου άρεσε χαζούλη ε; Μπράβο το παιδί...!!!
    Τώρα επανέλαβε μετά από μένα:
    Με λένε παρι και ειμαι μεγαλο παπαρι!
    Πάμε..!
    Αν το πεις καλα θα σου βαλω να πεις κι αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω, κούκλα/ες μου, αν αυτός στον οποίο αναφέρεσαι/εστε το έχει τόσο μεγάλο όσο ευελπιστείς/είτε και το εύχεσαι/εστε... για να το ευχαρτιστηθείς/τε το λέω... αλλά μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι/τε...!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ.: Αν το μάθω θα σ'/σας ενημερώσω... πρώτη/ος!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!
    [Γιατί η ζωή θέλει γέλιο και κάτι σαν κι εσένα/εσάς μας, τελικά -έστω που και που-, μας διασκεδάζεις/ετε... Λοιπόν, ομολογώ ότι δεν είσαι/τε και τόσο πολύ ξενέρωτη/ες... Σας αδίκησα/με!!!!!!]

    Υ.Γ. (2): Σου/σας αρέσει,ουν αυτά... έέέέέέ(;;;): http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    Υ.Γ.(3): Τέτοιο κωλόχερο... σου/σας έβαλε χθες, ακόμη και ο Δήμαρχος(!!!!!!), έέέέέέ...??? Εμμμ, τώρα εξηγείτε γιατί τον υπερ-αγάπατε τόσο και γιατί το αποδεικνύεται συχνά - πυκνά...!!!!!! Απ' την άλλη, ωστόσο, σας καταλαβαίνω... Βαρεθήκατε στα κωλοδάχτυλα... και ονειρεύεσαι/τε παΠΑΡΙα... αφού θέλετε κάτι πιο original... πιο BIG (!!!!!!) και πιο... Pure Red!!!!!! XaXaXaXaXaXa!!!!!! Καλό... Καλό... ΚΑΛΟ!!!!!! Τυχαίο??? Δεν νομίζω!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σταυρaκο(τοκουλάκο) [Kosta Katsaboula > fb, News Haidari, laurence, 24/7 Press κλπ], @π_στ_λ_ [Haidari Press], Γιαννάκη [Katsabourda(ra), 24/7 Press, (mari)laurenceofhaidarabia [laurence], αλλά κλπ... κλπ... κλπ... κλπ... κλπ... κλπ...!!!!!!

    http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.youtube.com/watch?v=p6GgX299AF8

    ...ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

    Ξεκόλα, "φίλε" (μου), ξεκόλα... Τώρα που ακόμη είναι νωρίς...!!!!!!

    Μην κολάς τόσο... προχώρα...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Προς τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες
    Ενεργούς Πολίτες


    Αγαπητό μέλος της πόλης μας,
    Η απόφασή μου να συμμετέχω στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια και να θέσω υπό την κρίση σου την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος πηγάζει καθαρά μέσα από την αγωνία μου, αλλά και τον ζήλο και την όρεξη που έχω για να συνεισφέρω στο όραμα, στο σχέδιο και στον στόχο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εμείς, να φτιάξουμε μία πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο όμορφη, πιο πράσινη πόλη.
    Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί -όπως οφείλουμε- το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει -με πράξεις και όχι με «κούφια λόγια»-, ούτως ώστε να βελτιώσουμε κι άλλο την ποιότητα της ζωής μας.
    Να φτιάξουμε κι άλλο την εικόνα του δήμου μας, κάνοντας τον ακόμη πιο σύγχρονο, ακόμη πιο ανθρώπινο, προστατεύοντας παράλληλα κάθε κοινωνικό του αγαθό.
    Το «Καλύτερο Χαϊδάρι» δεν θα πρέπει να είναι απλώς το όνομα του συνδυασμού μας, αλλά ο καθημερινός μας στόχος. Πρέπει να είναι το μοναδικό μας «μότο» σε ότι κάνουμε για αυτή την πόλη και με αυτό το «μότο» ΜΟΝΟ θα πρέπει από εδώ και στο εξής να πορευόμαστε και να εργαζόμαστε νυχθημερόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εμείς.
    Απευθύνομαι σήμερα σε σένα, κοιτάζοντάς σε στα μάτια, για να με στηρίξεις, επιλέγοντάς με ως έναν από τους τρεις ικανούς και άξιους δημοτικούς συμβούλους που θα ψηφίσεις με το σταυρό προτίμησης που έχεις ως κατοχυρωμένο δημοκρατικό σου δικαίωμα, ώστε την επόμενη μέρα ΜΑΖΙ ΣΟΥ να κάνω πράξη το ακόμη «Καλύτερο Χαϊδάρι».
    Γιατί ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ! Και γιατί ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!
    Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο «Καλύτερο Χαϊδάρι». Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Νέα Εποχή. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: εσύ, εγώ, εμείς, αποτελούμε το Χαϊδάρι.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ και από 7 Νοεμβρίου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ το Καλύτερο Χαϊδάρι!
    Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου υπολογίζω προσωπικά σε σένα.
    Η συμμετοχή σου και η επιλογή σου είναι πολύτιμη τόσο για μένα όσο και για τον Δημήτρη Μαραβέλια.
    Η ψήφος σου είναι δύναμη για μένα.
    Η συμμετοχή σου είναι στήριξη και επανεκλογή του Δημάρχου.
    Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας. Σε καλώ αυτό το κεφάλαιο να το γράψουμε ΜΑΖΙ: ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
    Σε καλώ σε μία Νέα Εποχή με Νέους Δρόμους και με όμορφη διαδρομή.
    Γιατί ΜΑΖΙ με σένα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!
    Ζητώ πρώτα τη συμμετοχή σου και ύστερα τη ψήφο σου!
    Σε θέλω κοντά μου, αλλά κυρίως σε θέλω μαζί μας στο «Καλύτερο Χαϊδάρι».
    Γιατί ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τη διαφορά…
    Θα ανταμώσουμε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην κάλπη, όπως ΜΑΖΙ θα πορευόμαστε και θα συναντιόμαστε καθημερινά, νυχθημερόν, στο Δημαρχείο, αλλά και στους νέους δρόμους της όμορφης πόλης μας.

    Με εκτίμηση,
    Φιλικά,
    ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ


    Προς Κον Πάρι Κουρτζίδη


    http://www.australiangamer.com/images/stuff/epic-fail.jpg

    Με εκτίμηση και φιλικά
    Οι Χαϊδαριώτισσες και Χαϊδαριώτες
    Ενεργοί Πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    Προς τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες
    Ενεργούς Πολίτες

    Το «Καλύτερο Χαϊδάρι» δεν θα πρέπει να είναι απλώς το όνομα του συνδυασμού μας, αλλά ο καθημερινός μας στόχος. Πρέπει να είναι το μοναδικό μας «μότο» σε ότι κάνουμε για αυτή την πόλη και με αυτό το «μότο» ΜΟΝΟ θα πρέπει από εδώ και στο εξής να πορευόμαστε και να εργαζόμαστε νυχθημερόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εμείς.
    Απευθύνομαι σήμερα σε σένα, κοιτάζοντάς σε στα μάτια, για να με στηρίξεις, επιλέγοντάς με ως έναν από τους τρεις ικανούς και άξιους δημοτικούς συμβούλους που θα ψηφίσεις με το σταυρό προτίμησης που έχεις ως κατοχυρωμένο δημοκρατικό σου δικαίωμα, ώστε την επόμενη μέρα ΜΑΖΙ ΣΟΥ να κάνω πράξη το ακόμη «Καλύτερο Χαϊδάρι».
    Γιατί ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ! Και γιατί ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!
    Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο «Καλύτερο Χαϊδάρι». Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Νέα Εποχή. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: εσύ, εγώ, εμείς -ΟΧΙ ΟΛΟΙ...-, αποτελούμε το Χαϊδάρι.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -ΟΧΙ ΟΛΟΙ- λοιπόν, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ και από 7 & 14 Νοεμβρίου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -ΟΧΙ ΟΛΟΙ- ΧΤΙΖΟΥΜΕ -ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ- το Καλύτερο Χαϊδάρι!
    Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου υπολογίζω προσωπικά σε σένα.
    Η συμμετοχή σου και η επιλογή σου είναι πολύτιμη τόσο για μένα όσο και για τον Δημήτρη Μαραβέλια.
    Η ψήφος σου είναι δύναμη για μένα.
    Η συμμετοχή σου είναι στήριξη και επανεκλογή του Δημάρχου.
    Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ -ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΜΘΟΝ- ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας. Σε καλώ αυτό το κεφάλαιο να το γράψουμε ΜΑΖΙ: ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ-
    Σε καλώ σε μία Νέα Εποχή με Νέους Δρόμους και με όμορφη διαδρομή.
    Γιατί ΜΑΖΙ με σένα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!
    Ζητώ πρώτα τη συμμετοχή σου και ύστερα τη ψήφο σου!
    Σε θέλω κοντά μου, αλλά κυρίως σε θέλω μαζί μας -ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ- στο «Καλύτερο Χαϊδάρι».
    Γιατί ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τη διαφορά…
    Θα ανταμώσουμε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην κάλπη, όπως ΜΑΖΙ θα πορευόμαστε και θα συναντιόμαστε καθημερινά, νυχθημερόν, στο Δημαρχείο, αλλά και στους νέους δρόμους της όμορφης πόλης μας.

    Με εκτίμηση,
    Φιλικά,
    ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗΣ*


    *Υ.Γ.: Προς ανεκδιήγητες και ανεκδιήγητους...

    που όποτε αποφασίσουν να μην κρύβονται μέσα από ψευδώνυμα (που δείχνουν τη δειλία τους και τη μαλακία τους...) και τα δύο ανώνυμα μπλοκ, αλλά και τα πολλά ανώνυμα προφίλ, όπως και το δήθεν -δικό μου- προφίλ, είμαι στη διάθεσή τους ακόμη και για δημόσιο διάλογο και δημόσια αντιπαράθεση απόψεων και επιχειρημάτων για τα πάντα, αν και δεν τους αξίζει... Προς χάριν του κοινού καλού των υγιών ανθρώπων του συνδυασμού -σαφώς συμπεριλαμβάνω τον Δήμαρχο και τον Γεν. Γραμματέα, ώστε να είναι σαφές αυτό που υπαινίσσομαι- πολλώ δε μάλλον για το καλό των ανθρώπων όλων του Χαϊδαρίου, ωστόσο, για μία και μόνη φορά θα το πράξω!

    Άνευ εκτίμησης,
    ο απλός πολίτης,
    ο μαχητής δημοσιογράφος-εκδότης,
    ο ενεργός συμπαραστάτης του Δημότη
    -αλλά και γενικά του απλού πολίτη-,
    ο φίλος του Δημήτρη Μαραβέλια,
    (ίσως και) του Τάκη Γρηγοράκου (απ' αυτόν κυρίως εξαρτάται...),
    αλλά και των Γιάννη Κέντρη, Λεωνίδα Γιαννακόπουλου, Ελένης Καμπόλη, Μάριου Λιακόπουλου, Γιώργου Μπενέα, Γιάννη Κούτρα, καθώς και πολλών ακόμη που το αξίζουν εντός του συνδυασμού αυτού,
    όπως, όμως, φίλος -και κοινωνικός ή πολιτικός ή και διττά- του Άρη Πανόπουλου, Μιχάλη Σελέκου, Κώστα Βορέα, Δημήτρη Τσατσαμπά, Κυριάκου Ντηνιακού, Κώστα Σπηλιόπουλου (ίσως ακόμη...), Ανδρέα Μποζίκα, Σάββα Βαρυτιμιάδη, Αθηνάς Μπούτση, Βιβής Χρυσάνθη, Σπύρου Λάμπρου και πολλών άλλων! - Που ζητώ συγνώμη αν δεν τους αναφέρω ονομαστικά. Tι να κάνουμε, τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προσωπικά, δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ, αλλά όποιος κάνει το λάθος και συνεχίζει αφενός να γράφει δήθεν όπως/ότι γράφω εγώ, αλλά και αφετέρου, γενικά, να αναφέρει το δικό μου όνομα και το επώνυμο μου, σε λίγο καιρό -όταν το επιλέξω- θα έχει να κάνει με τον εισαγγελέα...

    Συνεχίστε... ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή