Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τι θα γίνει με τις λαϊκές στο Χαϊδάρι;;;


Σάββατο σήμερα και για ακόμα μια φορά γίναμε όλοι μάρτυρες του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί στο κέντρο του Χαϊδαρίου από τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Καλή και χρήσιμη η λαϊκή αγορά, όμως το ήδη επιβαρυμένο κέντρο της πόλης, δεν την αντέχει άλλο. Αν συνυπολογίσουμε, τις άλλες δυο λαϊκές που λειτουργούν την ίδια μέρα σε Κουνέλια και Γρηγορούσα, τις παραλαϊκές και τους παράνομους αλλοδαπούς και αθίγγανους που "μετακομίζουν" κάθε Σάββατο στο Χαϊδάρι, εύκολα καταλαβαίνουμε πόσο αφόρητη είναι η κατάσταση.

Προτάσεις λοιπόν:

  • Να μεταφερθεί η λαϊκή του κεντρικού Χαϊδαρίου στην οδό Θερμοπυλών, ή στην οδό Γιαννούλη, χωρίς κανέναν πάγκο να υπάρχει στην οδό Καραϊσκάκη. 
  • Να απομακρυνθούν (είτε με το καλό, είτε με το άγριο) οι παραλαϊκές και οι κάθε λογής παράνομοι πλανόδιοι που μετατρέπουν το κέντρο σε γιουσουρούμ.
  • Να συνεργαστούν στενά η ΕΛ.ΑΣ με τη δημοτική αστυνομία, ώστε κλιμάκια αποτελούμενα και από τους δυο, να εφαρμόζουν άμεσα το νόμο.


Με αυτό τον τρόπο θα "ανασάνει" κυκλοφοριακά το Χαϊδάρι, η πρόσβαση στο κέντρο θα γίνει ευκολότερη και το Σάββατο θα γίνει μια ημέρα που τα μαγαζιά θα μπορούν να πραγματικά να δουλεύουν, καθώς τώρα, με τόσους πάγκους (νόμιμους ή παράνομους) μπροστά τους και τόσο έντονο κυκλοφοριακό, το Σάββατο είναι "νεκρή" ημέρα...

1 σχόλιο:

  1. με λιγη και καλη αστυνομευση ολοι οικαλοι χωρανε. Δεν πιστευω πως για τηναναδουλεια των καταστηματων φταιειη κακη κυκλοφορεια που δημιουργειται απο εμας τους ιδιους ακομη και τους γραφοντας.αυτος που θελει ναψωνισει θα το κανει εφ,οσον διαθετειχρηματα καιχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή