Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

"Ντου" από το ΠΑΜΕ στο δημαρχείο...


Εκρηκτική ήταν η τελευταία συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου, μιας και το τοπικό ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είχαν οργανώσει κινητοποίηση και είχαν μαζέψει πολύ κόσμο στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής για μια σειρά από θέματα. Η κινητοποίηση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που εκτός από πανό είχαν φέρει και το τηλεοπτικό συνεργείο του 902 TV για να ..."καταγράψει" τους λαϊκούς αγώνες!!!

Τέλος πάντων, στο συγκεκριμένο συμβούλιο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την αύξηση των τροφείων, τους συμβασιούχους του πνευματικού κέντρου, το κολυμβητήριο κλπ. Το ΚΚΕ συνεχίζοντας το συντονισμένο αγώνα του κατά πάντων, σήκωσε πολύ τους τόνους (όπως γίνεται πάντα όταν υπάρχει ακροατήριο) ενώ διάφορα "παληκάρια" της αριστεράς προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους συμβούλους του Δ. Μαραβέλια με απειλές και φωνές. Όπως ήταν αναμενόμενο, κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και η συνεδρίαση διακόπηκε πολλές φορές πριν την ολοκλήρωσή της αργά το βράδυ.

Πήραμε ήδη λοιπόν ένα πρώτο μήνυμα από τη γραμμή που θα ακολουθήσει το ΚΚΕ την 4ετία που έρχεται. Μήπως όμως θα έπρεπε να αναρωτηθούν κάτι εκεί στην αριστερά; Είναι σίγουροι ότι στρέφουν τα βέλη τους εκεί που πρέπει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου